Bedrijfskleding Productie

Bedrijfskleding Corporate wear

heren pakken Bedrijfskleding Productie
heren pakken bedrijskleding

Bedrijfskleding Productie

Wilt u uw medewerkers voorzien van nieuwe bedrijfskleding? Dat betekent een flinke investering waarvoor u uiteraard op zoek gaat naar de voordeligste aanbieder. Maar het gaat natuurlijk ook om de kwaliteit en u wilt dat de kleding verantwoord wordt geproduceerd door naaisters die onder goede omstandigheden hun werk doen. Bij Alliance Productions kunt u uw order met een gerust hart plaatsen. Wij hebben ateliers in Amsterdam, maar ook in Bulgarije, Turkije en Polen. Uw order voor corporate wear wordt door ons met zorg uitgevoerd en binnen een redelijke termijn geleverd. Kleine orders kunnen soms al binnen 4 weken bij u worden bezorgd. Voor grotere orders wordt een indicatie gegeven van de verwachte levertijd.

Productie van groothandel kleding – Alliance Productions heeft al heel veel ervaring in kleding productie. Zo hebben we dan ook verschillende projecten gedaan voor verschillende merken. Heeft u een kleding die u wilt laten door produceren, dat is dan geen probleem, wij kunnen deze voor u regelen. Precies zoals u dat wenst! Tijdens de kledingproductie kunnen we uw merklogo verwerken op uw kleding collectie. Een doordachte kledinglijn/logo helpt mee aan het opbouwen van een positief imago van uw organisatie op de markt.

Groothandel kleding – Alliance Productions bv biedt ondernemers die in deze tijd een extra marge willen creëren, de mogelijkheid een Private Label op te zetten. Wij bedienen met onze Private Label Service zowel zelfstandig ondernemers als grote confectieketens.

U kunt kiezen uit vele eigentijdse modellen die wij maar binnen vier weken kunnen produceren en leveren. Ook voor de realisatie van kledinglabels, etiketten, hangtags en dergelijke kunt u op Alliance Productions bv rekenen.

Alliance Productions bv is op dit moment één van de weinige confectieateliers die Productie van bedrijfskleding zowel kleine als grote aantallen snel kan produceren. Wij werken nauw met u samen om tot een mooi en scherp geprijsd resultaat te komen!

Alliance Productions bv werkt met professionele en betrouwbare fabrikanten in Polen, Turkije en Bulgarije voor Productie van bedrijfskleding.
Bent u geïnteresseerd in onze Private Label Service? Neem dan nu contact met ons op.

Kijk ook op onze Engelse website www.europefashionhouse.com

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.