Kleding productie buitenland

Kleding productie buitenland

Kleding productie buitenland

Alliance Productions bv is kledingproducent voor zowel kleine als grote aantallen. Wij produceren herenkleding, dameskleding en kinderkleding. Onze producties worden vervaardigd in het buitenland. Bijvoorbeeld in Polen, Bulgarije en of Turkije. tevens bieden wij services aan als het zoeken naar stoffen, fournituren en andere leveranciers. Ook bieden wij patronen services aan. Mochten wij uw interesse opgewekt hebben, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen een juiste advies en ook een eventueel een goede offerte aan te bieden.


Gyroscoopweg 108

1042AX, Amsterdam
Tel : +3120 3037878
KvK: 66235537
info@allianceproductions.nl

kleding productie Nederland & kledingproductie buitenland

Alliance Productions B.V. verzorgt de productie van complete collecties dames, heren en kinderkleding. Ook is de productie van accessories: handtassen, damestassen, herentassen en shawls bij ons in vertrouwde handen. Daarnaast houden wij ons bezig met de productie van bedrijfskleding en interieurtextiel: tafelkleden, kussens.

Uiteraard kunnen wij u adviseren met de keuzes van stoffen en materialen voor uw kledingproductie.

Wij leveren tevens patroondiensten voor naaipatronen en kledingpatronen voor zowel beginnende als bestaande merken. Wij kunnen graderen digiteren en intekeken.

Reconditionering Kledingherstel Strijken – Voor reconditionering en kledingreparatie is Alliance Productions B.V. uw partner bij uitstek. Zijn er productiefouten gemaakt bij de realisatie van uw collectie? Geen zorgen. U kunt uw gehele kledingproductie voor herstel bij ons achterlaten.
Wij zorgen ervoor dat alles netjes en op tijd wordt hersteld. Uw collectie komt fris en nieuw in de winkel te hangen. Ons atelier heeft een hoge capaciteit aan strijkmogelijkheden. Wij kunnen uw collectie opstrijken (poppen) en opnieuw strijken. Tevens kunnen wij voor uw inpakken en uitpakken. Ook kunnen wij labels en etiketten vervangen.

Een overzicht van onze reparatiewerkzaamheden:
– Kleding innemen en uitnemen
– Kleding inkorten en verlengen
– Nieuwe ritsen inzetten
– Nieuwe voering inzetten
– Maatlabels en andere labels inzetten of verschuiven
– Drukkers of rivets inslaan of veranderen
– Trenzen zetten, knoopsgaten inzetten, knopen aanzetten, extra stiksels opzetten

Fashion production | clothing services | Kleding productie buitenland | Alliance Productions bv , www.alliancemode.nl

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.