Groothandel kleding

Laat uw groothandel kleding produceren bij Alliance Productions

Als u een groothandel in kleding heeft dan heeft u waarschijnlijk regelmatig grote orders voor het laten maken van ready to wear producties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondergoed en andere basics die u in uw winkels verkoopt en die u altijd in diverse maten op voorraad heeft. Als u zo’n grote partij kleding wilt laten maken dan wilt u er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat u uw zending op tijd krijgt zodat u uw winkels kunt bevoorraden of voldoende voorraad heeft voor de online verkoop van uw artikelen. Voor uw groothandel in kleding kunt u uiteraard terecht bij Alliance Productions. Wij werken samen met verschillende ateliers in onder andere Polen en Turkije en kunnen daardoor gegarandeerd uw order op tijd leveren.

Uw ready to wear groothandel kleding voordelig vervaardigd

Wilt u uw ready to wear productie snel en tegen een aantrekkelijke prijs laten maken? Neem dan contact op met Alliance Productions. Dankzij onze jarenlange ervaring en connecties kunnen wij uw order voor uw groothandel in kleding vaak al binnen afzienbare tijd leveren. Uiteraard ontvangt u van ons altijd een indicatie van de verwachte levertijd zodat u hiermee rekening kunt houden voor de eventuele verdere distributie.

Neem contact met ons op voor een passend aanbod

Heeft u een groothandel kleding productie waarvoor u een atelier zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Alliance Productions. Wij doen u graag een passend voorstel voor het uitvoeren van uw opdracht. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en voorkeuren. Vanzelfsprekend staan wij in voor de arbeidsvoorwaarden van de medewerkers van de ateliers waar wij mee samenwerken. U kunt voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. Wij werken voor zowel grote confectiehuizen als voor kleine producenten van ready to wear kleding. Uw opdracht is bij ons altijd in goede handen.

Kijkt u ook eens op www.europefashionhouse.nl of neem contact met ons op.

Groothandel Kledingproducent Nederland
Groothandel Kleding producent Nederland

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.