Kinderkleding productie

Kinderkleding productie

Laat uw babykleding produceren door ervaren ateliers

Kinderkleding productie – Als u babykleding ontwerpt dan komt er een moment dat u uw lijn wilt laten produceren om de artikelen daadwerkelijk te gaan verkopen. Eem spannend moment want nu gaat u zien hoe uw collectie eruit ziet in het echt en kunt u deze aanbieden in uw winkel, via online verkoop of via retailers. Babykleding productie is één van de specialiteiten van Alliance Productions. Wij beschikken over ervaren ateliers in zowel Amsterdam als op locaties in Turkije, Polen en Bulgarije. Hier wordt uw babykleding geproduceerd tegen een scherp tarief. Alliance Productions zorgt ervoor dat uw artikelen volgens uw aanwijzingen en wensen worden geproduceerd en verkoop klaar worden aangeleverd.

Reconditionering van uw babykleding

Babykleding productie gebeurt vaak in het buitenland. Daarna wordt uw kleding in dozen naar Nederland getransporteerd. Dit heeft vaak tot gevolg dat de kleding vouwen en kreukels vertoont. Zo kan uw babykleding natuurlijk niet worden gepresenteerd. Wij zorgen ervoor dat de zending wordt gereconditioneerd zodat u de kinderkleding als nieuw kunt presenteren aan uw klanten. U kunt de artikelen direct op hangers of op welke wijze dan ook beschikbaar hebben in uw winkel of voor online verkoop.

Babykleding productie voor elke ondernemer

Alliance Productions levert zowel aan grote producenten als aan kleine ontwerpers. Dus of u nu voor een bekende kledingketen babykleding wilt laten produceren of een kleine collectie wenst voor online verkoop vanuit huis, wij staan graag voor u klaar om uw ontwerpen in producten om te zetten. U stuurt ons uw patronen, die wij eventueel ook voor u kunnen graderen zodat uw collectie in verschillende maten kan worden gemaakt. Een kleine order kan soms al binnen vier weken worden geleverd. Voor grotere opdrachten geven wij u vooraf een inschatting van de verwachte leverdatum. Deze is afhankelijk van de mogelijkheden bij onze ateliers.

Kinderkleding productie - babykleding productie
Kinderkleding productie – babykleding productie

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt. Kijk ook op onze Engelse website www.europefashionhouse.com