Kledingproductie Turkije

Kledingproductie Turkije

Alliance Productions bv is gespecialiseerd in het produceren van textiel en kleding in het Buitenland / Turkije.
Jaarlijks produceren wij grote aantallen kledingproductie in Turkije.
Wij produceren kinderkleding, dameskleding, herenkleding, sokken, t-shirts en andere textiel gerelateerde goederen.
Wij doen zowel kleine aantallen kleding productie alsmede grote aantallen kleding productie.
Tevens kunnen wij alle benodigdheden hiervan (zoals stoffen fournituren knopen patronen etc) leveren en vervolgens uw kledingproductie transporteren naar Nederland.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kledingproductie Turkije

kledingproductie turkije
kledingproductie turkije

 

Alliance Productions bv is op dit moment één van de weinige confectieateliers die zowel kleine als grote aantallen snel kan produceren. Wij werken nauw met u samen om tot een mooi en scherp geprijsd resultaat te komen!

U kunt kiezen uit vele eigentijdse modellen die wij binnen vier weken kunnen produceren en leveren. Ook voor de realisatie van Sampling ,kledinglabels, etiketten, hangtags en dergelijke kunt u op Alliance Productions bv rekenen.

Kledingproductie Turkije – Specialisatie zomerjassen – winterjassen
Alliance Productions is gespecialiseerd in het produceren van zomerjassen en winterjassen in Turkije. Wij produceren oa damesjassen herenjassen en kinderjassen.
Wij kunnen produceren over uw bestaande model zomerjassen en/of winterjassen. U kunt ook kiezen uit onze vele modellen welke wij in onze private label collectie hebben.

Alliance Productions bv werkt voor de Private Label Service met professionele en betrouwbare fabrikanten in Polen, Turkije en Bulgarije.
Bent u geïnteresseerd in onze Private Label Service? Neem dan nu contact met ons op.

Wij leveren ook herenkostuums herenpakken en colberts. Wij leveren herenpakken uit voorraad en kunnen deze tevens ook produceren. Vraag naar de mogelijkheden en de scherpe prijzen.

Kledingpatronen naaipatronen digiteren graderen. Wij worden regelmatig benaderd door ontwerpers die naaipatronen nodig hebben voor hun collecties. Om op deze vraag in te spelen, zijn wij onze naaipatronen service gestart. Wij maken kleding patronen en passen patronen aan. U kunt uiteraard ook langskomen met uw eigen naaipatronen.

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.