Patronenservice

De patronenservice van Alliance Productions

Patronenservice – Wij worden geregeld benaderd door ontwerpers die naaipatronen hebben en deze willen laten digiteren en graderen. Digiteren houdt in dat wij patronen die aangeleverd worden, digitaliseren. Graderen betekent dat op basis van het basispatroon verschillende matenreeksen gemaakt worden. Als u als ontwerper dus een patroon gemaakt heeft, kunt u dit bij ons laten omzetten naar een digitaal patroon waarmee in de productielijn makkelijk gewerkt kan worden. Wij kunnen patronen ook aanpassen als u dat wenst.

Er zijn ook ontwerpers of bedrijven die juist naaipatronen nodig hebben. Wij hebben een grote collectie naaipatronen van onder andere jurken, broeken, shirts, hemden en babykleding. Onze patronen worden digitaal aangeleverd in een .mdl bestand of een .hpgl bestand, zodat u hiermee makkelijk kunt werken. Bovendien kan dan precies berekend worden hoeveel stof er nodig is voor de gehele productie.

De complete service van Alliance Productions

Naast de patronenservice, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Als de patronen klaar zijn, komt het aan op de sampling. Wij maken voor u een sample in de gewenste maat. Zo kunt u zien of u tevreden bent met de pasvorm, de maat en de afwerking. Uiteraard werken we net zolang aan het sample totdat alles klopt en u helemaal tevreden bent.

Na de sampling gaan we over tot productie. Wij produceren en leveren binnen vier werken. U heeft uw collectie dus heel snel in handen. Het is ook mogelijk om uw nieuwe kledingcollectie door ons te laten reconditioneren, zodat de collectie straks optimaal tot zijn recht komt in de winkel.

Neem contact met ons op voor onze patroonservice of voor onze andere diensten.

patronenservice
patronenservice

http://www.europefashionhouse.com/

Contact

Laat uw naaipatronen digiteren en graderen | Alliance Productions
Wilt u uw patronen laten digitaliseren? Of heeft u juist patronen nodig? Met de patronenservice van Alliance Productions kan dit allemaal.

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.