Private label

Private label bij Alliance Productions

Private label bij Alliance Productions

Een private label is voor ondernemers een geweldige kans om extra marge te creëren. Maar het opzetten van een private label opzetten is niet niks. Daarom zijn wij er om u hierbij te helpen. Wij hebben veel ervaring met kledingproductie. Met onze Private Label Service bedienen wij zelfstandig ondernemers en grote confectieketens. Wij zijn namelijk één van de weinige confectieateliers die grote én kleine aantallen zeer snel kunnen produceren. Wij produceren en leveren namelijk al binnen vier weken.

De mogelijkheden voor een private label

Voor een private label kunt u bij ons kiezen uit veel eigentijdse modellen en uit verschillende mooie stoffen. Met onze Private Label Service zorgen we ook voor kledinglabels, etiketten en hangtags. Voor de productie, de stoffen en de overige benodigdheden werken we nauw samen met professionele en betrouwbare fabrikanten in Polen, Bulgarije en Turkije.

Onze Private Label Service bestaat niet alleen uit productie. Wij zorgen ook voor naaipatronen en sampling. Sampling houdt in dat we het naaipatroon uitwerken tot het daadwerkelijke kledingstuk. Hierbij kijken we of de maat, pasvorm en afwerking goed zijn. Het sample wordt net zo lang aangepast totdat er een foutloos kledingstuk ontstaan is. Verder dragen wij na de productie zorg voor reparatiewerkzaamheden en reconditionering. Dit zorgt voor een optimaal eindresultaat. Private label kleding laten maken, voor grote en kleine ondernemers is private label interessant. Nr.1 kledingproducent Nederland! Bel voor een prijsopgave!

De optimale service van Alliance Productions

Onze naam is bij veel bedrijven inmiddels een begrip geworden. Wij staan al jaren garant voor de beste service en een optimale kwaliteit. Wij zijn servicegericht en klantvriendelijk en komen onze afspraken altijd na. Doordat wij ontzettend flexibel zijn, kunnen wij perfect inspelen op de wensen van onze klanten en op veranderingen in de markt. Bent u geïnteresseerd in onze Private Label Service? Neem dan contact met ons op.

Private label bij Alliance Productions
Private label bij Alliance Productions

http://www.europefashionhouse.com/
Contact

Een private label opzetten bij Alliance Productions | Kledingproductie
Voor zowel grote als kleine ondernemers is een private label erg interessant om extra marge te creëren. Wij helpen u bij het opzetten hiervan met onze Private Label Service.


Kleding ontwerpen
Bent u een kleding ontwerper en wilt een sample collectie uitbrengen? Heeft u al digitale naaipatronen? Weet u al waar u stoffen en fournituren kutn inkopen? Geen probleem, wij leveren service van begin tot in de winkels. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakings gesprek.

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.