productie t-shirt

Productie t-shirt

Productie t-shirt – Wij produceren / productie t-shirt vanuit bestaande modellen en vanuit vanuit uw eigen t-shirt / uw eigen sample.
Deze t-shirts worden in Turkije geproduceerd.

Productie t-shirt

Wij bieden u de capaciteit om alle soorten kleding in grote en kleine aantallen te laten produceren.

Alliance Productions B.V. verzorgt de productie van dames t-shirts, heren t-shirts en kinder t-shirts. Ook is de productie van accessories: handtassen, damestassen, herentassen en shawls bij ons in vertrouwde handen. Daarnaast houden wij ons bezig met de productie van bedrijfskleding en interieurtextiel: tafelkleden, kussens.

Uiteraard kunnen wij u adviseren met de keuzes van stoffen en materialen voor uw kledingproductie.

Productie t-shirt – Alliance Productions bv biedt ondernemers die in deze tijd een extra marge willen creëren, de mogelijkheid een Private Label op te zetten. Wij bedienen met onze Private Label Service zowel zelfstandig ondernemers als grote confectieketens.

U kunt kiezen uit vele eigentijdse modellen die wij binnen vier weken kunnen produceren en leveren. Ook voor de realisatie van kledinglabels, etiketten, hangtags en dergelijke kunt u op Alliance Productions rekenen.

Alliance Productions bv is kledingproducent voor zowel kleine als grote aantallen. Wij produceren herenkleding, dameskleding en kinderkleding. Onze producties worden vervaardigd in het buitenland. Bijvoorbeeld in Polen, Bulgarije en of Turkije. tevens bieden wij services aan als het zoeken naar stoffen, fournituren en andere leveranciers. Ook bieden wij patronen services aan. Mochten wij uw interesse opgewekt hebben, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen een juiste advies en ook een eventueel een goede offerte aan te bieden.

Kijk ook op onze Engelse website www.europefashionhouse.com

Kleding productie kleine oplage – Wij zijn kledingproductie bedrijf welke kleine oplages aanneemt.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het produceren van werkkleding corporate wear zoals dames pakken en dames kostuums. Wij helpen u hierbij bij het maken van naaipatronen, het graderen van de kledingpatronen, het maken van de samples en collectie hiervan, en het uiteindelijke productie.